Bejelentkezés
Regisztráció
 
Tevékenységek Települések A Mesterkéről  
Mesterke - Szakemberek és Szolgáltatások egy helyen!

A Mesterke.hu Etika Kódexe

  

Úgy látjuk, fontos közölni azokat az elveket, melyek alapján a látogatók, ügyfeleink érdekeit képviseljük, védjük, azokat az alapelveket, melyeket minden vállalatnak képviselnie kellene egy tisztességes piaci környezetben.

 

  1. Ha egy ügyfelünk garanciális problémával fordul hozzánk, mindig arra törekszünk, hogy ezek a megkeresések prioritást élvezzenek az Ügyfélszolgálaton.
  2. Nem hagyjuk magára a felhasználót! Törekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni a megkeresésekre.
  3. Nem alkalmazunk tisztességtelen hirdetési kampányokat. Az általunk hirdetett ajánlatok valósak, az előzetes tájékoztatásnál minden szükséges információt megadunk!
  4. Nem alkalmazunk rejtett költségeket! A hirdetetett szolgáltatások megfelelő használatát már a kezdeti szolgáltatási díj is fedezi, melyhez későbbiekben kiegészítők vásárolhatók.
  5. Az ajánlatainkban nem állítunk valótlanságot!
  6. Nincs apró betűs rész!  
  7. A Mesterke használata során megadott adatokat gondosan kezeljük és védjük, azokat hozzájárulás nélkül nem adjuk tovább harmadik félnek!
  8. Nem nyomulunk! Számunkra fontosabb a jó ügyfélkapcsolat, mint az, hogy valahogyan kicsikarjunk egy kis extra profitot.
  9. Segítünk, ahol tudunk! Legyen szó akár a rendszer használatáról, vagy tippekről, hogy hogyan lehetne eredményesebb egy adott Céges profil.
  10. Nem alkalmazunk behajtó céget, vagy ügyvédi fizetési felszólítást!  Fontos számunkra a jó ügyfélkapcsolat, melyet egy ilyen esemény könnyen megrontana.